VOIMA  

Olen apunasi etsimässä ja toteuttamassa juuri sen unelmasi ja tavoitteesi, joka tekee elämästäsi sinun itsesi näköisen. 


Tiedostat ehkä omat vahvuutesi ja heikkoutesi ja sen, mistä pidät ja et pidä? Entä se, mistä unelmoit? Ajatteletko ansaitsevasi ja kykeneväsi saavuttamaan sen, mistä unelmoit? Itsensä tunteminen on avain tasapainoiseen ja hyvään elämään. Silloin elät elämääsi tavalla, joka sinusta tuntuu hyvältä ilman tarvetta satuttaa tai alentaa muita ihmisiä. Silloin myös annat itsellesi kiitosta ja arvostusta etkä lamaannu ja lannistu kohdatessasi vastoinkäymisiä. 

Joskus minäkuvamme voi olla kielteinen ja tällöin emme usko omiin kykyihimme tai edes ansaitsevamme sitä kaikkea hyvää, josta haaveilemme. Tämä saa meidät näkemään enemmän uhkia kuin mahdollisuuksia, kyynistymään ja välttelemään kaikkea, jossa on pienikin vaara epäonnistua tai tehdä virheitä. 

Miten Voima- valmennus auttaa sinua:

  • selkeytät sen, mitä tarvitset ja haluat 
  • opit korvaamaan rajoittavat ajatus- ja toimintamallit hyvinvointiasi edistävillä ajatuksilla ja toiminnoilla
  • opit katsomaan itseäsi ja elämääsi arvostavasti ja kiitollisuudella
  • asetat tavoitteesi 
  • saat henkilökohtaisen suunnitelman ja tukeni tavoitteesi toteutumiseen 

Itsesi tunteminen ja kykyihisi uskominen on suoraan yhteydessä tavoitteissasi onnistumiseen. Autan sinua toteuttamaan unelmasi. Valmennus soveltuu toteutettavaksi etäyhteyksin (Teams, Zoom, Skype tai puhelimitse). Työyhteisöiden tilaamat henkilökohtaiset valmennukset sekä ryhmävalmennukset voidaan toteuttaa myös yrityksen toimitiloissa.


"Muista, kuka olet. 

Palauta mieleesi se hetki, kun teit päätöksen. Et ehkä kertonut siitä aluksi kenellekään, vaalit unelmaa. Ehkä jaoit sen lähimmäisesi kanssa ja toiveikkuus kasvoi yhteydestänne. Tai kuulutit sen voitonriemuisena koko maailmalle. Sinä teit sen. Se tapahtui. Pystyit. Onnistuit. Opit.

Muista: sinä olet voima, joka mahdollistaa. Teet. Saat tapahtumaan. Pystyt. Onnistut."

Tutustumistapaaminen sinulle, joka etsit auttajaasi 

Hinta sis. ALV.

49€

Voima, viiden kerran valmennuskokonaisuus yhdelle henkilölle

 Hinta sis. ALV.

490€

Voima, valmennuskokonaisuus työyhteisölle/ryhmälle

Sis. alkukartoituksen pohjalta laaditun valmennuskokonaisuuden yhteisön tarpeet ja toiveet huomioiden. Hinta määräytyy ryhmän koon ja kokonaisuuden laajuuden mukaan.

Tarjouksen mukaan

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Kerro, kysy tai ehdota kohtaamista, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.