VALO

Olen apunasi, kun haluat pitää itsestäsi hyvää huolta arjessa. Sinulle ja elämäntyyliisi sopiva ravitsemus, liikunta ja riittävä uni luovat vahvan pohjan hyvinvoinnillesi.


Itsestäsi huolehtiminen on tärkeää arjen kiireiden ja velvoitteiden keskellä. Vahvan pohjan hyvinvoinnille luo ravitseva ja riittävä ruoka, virkistävä liikunta ja palauttava uni. Näillä on myös merkittävä vaikutus keskittymiskykyyn ja ajatteluun, oppimiskykyyn, vireystilaan sekä erilaisten sairauksien ennaltaehkäisyyn. 

Joskus omasta hyvinvoinnista ja nimenomaan hyvinvoinnin perustekijöistä, ravinnosta, liikunnasta ja unesta tinkiminen johtuu siitä, että aika ei tunnu riittävän siihen. Tiedostamme, kuinka tärkeitä ne ovat meille, mutta arjen vastuut ja velvoitteet piilottavat ne alleen. Hyvällä suunnittelulla ja toimivilla rutiineilla mahdollistat oman hyvinvointisi elämän erilaisissa tilanteissa. 

Miten Valo- valmennus auttaa voimaan paremmin:

  • oivallat omat vaikutusmahdollisuutesi arjen hyvinvointiin
  • opit pitämään itsestäsi huolta kokonaisvaltaisesti 
  • saat sinun elämäntilanteeseesi sopivan liikunta- ja ravinto-ohjelman
  • opit tekemään päivän aikana valintoja, jotka edistävät myös hyvää ja palauttavaa unta 
  • saat varmuuden, että olet oman elämäsi ohjaksissa

Olet ehkä lukenut ja kuullut ohjeita terveellisestä elämästä. Usein suurin haaste on ohjeiden sisäistäminen ja sisällyttäminen yksilöllisesti juuri sinun elämääsi. Siksi minä olen apunasi. Valmennus soveltuu toteutettavaksi etäyhteyksin (Teams, Zoom, Skype tai puhelimitse). Työyhteisöiden tilaamat henkilökohtaiset valmennukset sekä ryhmävalmennukset voidaan toteuttaa myös yrityksen toimitiloissa. 

"Muista: Olet kokonainen, vaikka mikään ei olisi vielä valmista eikä varmaa. Olet kuin kuin kuu. Aina kokonainen, vaikka joku muu näkisi sinut vain puoliksi."

Tutustumistapaaminen sinulle, joka etsit auttajaasi 

Hinta sis. ALV

49€

Valo- valmennuskokonaisuus yhdelle henkilölle (sis. 3 henkilökohtaista tapaamista/puhelua sekä henkilökohtaisen ruoka- ja liikuntaohjelman)

Hinta sis. ALV. 

490€

Valo, valmennuskokonaisuus työyhteisölle/ryhmälle

Sis. alkukartoituksen pohjalta laaditun valmennuskokonaisuuden yhteisön tarpeet ja toiveet huomioiden. Hinta määräytyy ryhmän koon ja kokonaisuuden laajuuden mukaan.

Tarjouksen mukaan

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.