TYÖPAJAT JA LUENNOT

Yhteisen menestymisen edellytys ovat hyvinvoivat yksilöt. Olipa kyse ihmissuhteesta, työelämästä, opiskelusta tai harrastamisesta, meistä jokainen vaikuttaa läsnäolollaan yhteisöön, johon kuuluu.


Olen ilolla mukana työyhteisösi arjessa ja elämäsi tärkeissä tilaisuuksissa. Kohtaan kunkin ryhmän yksilöllisesti tarpeitanne ja toiveitanne kuunnelleen. Hyödynnän luovasti, käytännönläheisesti ja selkokielisesti tieteellistä tietoa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme vaikuttavista tekijöistä. Työpajoissa ja luennoillani korostuu yksilön mahdollisuus osallistua omalla tavallaan, kuten keskustellen, kirjoittaen, taiteillen tai liikkuen.

Työpaja ja luento voidaan toteuttaa sisätiloissa ja ulkona.

Tuon palveluni yritykseesi ja yhteisöllesi ympäri Suomen. Toteutus on mahdollista myös etäyhteyksin.

Mikä/mitkä seuraavista teemoista puhuttelevat teitä eniten? Suunnittelen ja toteutan työpajan/luennon toivomienne teemojen mukaisesti. 

Arjen voimavarat ja stressinhallinta

Omat oikeudet, vahvuudet ja rajat, itsetuntemus, mindfulness- tietoinen läsnäolo, työuupumuksen ennaltaehkäisy, rentoutuminen.

Kehon ja mielen hyvinvointi 

Omaa hyvinvointia edistävä arki, tasapainoinen omannäköinen elämä, arvot ja uskomukset, aistit oppainamme, hyvä uni ja laadukas palautuminen. 

Vuorovaikutus ja
ihmissuhteet  

Tunnetaidot, yksilöllisyys yhteisössä, 
päättämättömyydestä päätökseen, luottamuksen rakentaminen, 
psykologinen turvallisuus.

TARJOUS TYÖPAJASTA/LUENNOSTA

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.