TUNNE TYÖELÄMÄ

Työelämässä menestymisen uusi aikakausi on täällä ja siksi me haluamme tehdä asioita totutusta poiketen, inhimillisesti, vaikuttavasti, yhteistyöhön luottaen, tunteita pelkäämättä. Vuorovaikutus, empatia ja tunteet sekä mielen ja kehon yhteyden ymmärtäminen tulevat avullamme nostamaan työelämätaidot täysin uudelle tasolle, osaksi kannattavaa kasvua.

Tahdotko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden työelämää, jossa yksilön hyvinvointi nähdään osana menestyvää liiketoimintaa ja koetaan tärkeäksi arvoksi kannattavuuden ja laadun rinnalla? Tehdään se yhdessä! 

Tunne Työelämä- koulutus

Tarjoamme esimiehille, HR-henkilöstölle, työhyvinvoinnin ja hyvinvoinnin alalla toimiville sekä sellaiseksi haluaville suunnatun Tunne Työelämä valmentaja -koulutuksen, jonka keskiössä ovat vuorovaikutustaidot, empatia ja yhteisöllisyys, sekä kehon ja mielen yhteyden ymmärtäminen osana työhyvinvointia, onnellisia yksilöitä ja menestyvää työelämää. 

Koulutuksemme antaa valmiudet työyhteisön ja työelämän perinpohjaiseen tuntemiseen ja valmentamiseen, sekä tunteiden, aistien, vuorovaikutustaitojen, sekä kehon ja mielen yhteyden huomiointiin osana kokonaisvaltaista työhyvinvointia.

Hellitä- työpajat

Hellitä- työpajoissamme autamme sinua löytämään keinoja, joilla sinun arjestasi, ehkä työelämästäsikin, tulee merkityksellisempää, motivoivampaa ja kiitollisempaa. Tuemme sinua löytämään omat voimavarasi ja sisäisen energiasi sekä ymmärtämään ja hyväksymään toimintamallejasi, tunteitasi ja reaktioitasi paremmin.

Työhyvinvointivalmennus

Rakennamme yrityksesi tarpeita vastaavia räätälöityjä kokonaisuuksia aina pidempiaikaisista työhyvinvointiprojekteista yksittäisiin työhyvinvointipäiviin, luentoihin ja työpajoihin. Saat meiltä myös työhyvinvoinnin yksilövalmennusta, minkä lisäksi toteutamme työhyvinvoinnin koulutusta esimerkiksi esimies- ja HR-henkilöstölle.

Meillä inhimillisyys, vaikuttavuus ja yhteisöllisyys luovat pohjan työhyvinvointivalmennuksille. Ammattitaidon ja kokonaisvaltaisen näkemyksen lisäksi haluamme olla aidosti läsnä, toimia avoimesti ja auttaa yritystäsi menestymään hyvinvoivan henkilöstön myötä.