RAUHA  

Olen apunasi, kun tunnet itsesi uupuneeksi ja tarvitset tukijaa, joka pysähtyy kanssasi ja auttaa sinua rakentamaan ääriviivasi uudelleen. Olen sinua varten, joka koet riittämättömyyttä ja tyytymättömyyttä. 


Uupumus on kehon ja mielen hätätila, joka kehittyy vähitellen ja salakavalasti pitkällisen sinnittelyn seurauksena. Kun pakotamme itsemme liian pitkään äärirajoille, kuormitumme enemmän kuin palaudumme ja lopulta kadotamme yhteyden itseemme. Uupumus myös aiheuttaa eriasteisia fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia oireita, kuten esimerkiksi sydämen rytmihäiriöitä, kiputiloja, iho-oireita, vatsavaivoja, ahdistusta, masennusta sekä paniikki- ja pelkotiloja. 

Usein uupumuksen taustalta löytyy uskomuksia ja toimintatapoja, jotka eivät ole hyväksi itsellemme. Uupunut ihminen saattaa tunnistaa itsessään muun muassa seuraavia ominaisuuksia: vaativuus, liiallinen kiltteys, uhrautuvuus oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kustannuksella, heikko itsetunto, herkkyyden tai muiden ominaispiirteidensä sivuuttaminen ja laiminlyönti. 

Miten Rauha- valmennus auttaa uupunutta:

  • saat työkaluja kehon ja mielesi viestien kuulemiseen ja ymmärtämiseen
  • tutustut uupumuksen taustalta löytyviin ajatus- ja toimintamalleihisi
  • opit korvaamaan haitalliset ajatus- ja toimintamallit sinun hyvinvointiasi edistävillä ajatuksilla ja toiminnoilla
  • käsittelet uupumukseen liittyvät tuntemukset turvallisessa ympäristössä 
  • saat keinoja itsesi huomiointiin arjessa

Uupumuksesta toipuminen ei ole suoritus, vaan yksilöllinen mahdollisuus löytää itsensä ja omannäköinen tapa elää. Uupumuksen myötä elämä vaatii muutosta, luopumista ja vastaanottamista. Valmennus soveltuu toteutettavaksi etäyhteyksin (Teams, Zoom, Skype tai puhelimitse). Työyhteisöiden tilaamat henkilökohtaiset valmennukset sekä ryhmävalmennukset voidaan toteuttaa myös yrityksen toimitiloissa. "Nyt on sinun aikasi antaa itsellesi lupa voida hyvin ja olla onnellinen.
Levähdä. Tunne lämmin tuuli ja anna säteiden koskettaa.
Ole. Nauti.
Tätä varten sinä tänne tulit.
Et selviämään. Et taistelemaan. Et piiloutumaan.
Kuulemaan. Kertomaan. Tuntemaan. Katsomaan. Huomaamaan.
Itseäsi varten, ollaksesi sinä."

Tutustumistapaaminen sinulle, joka etsit auttajaasi 

Hinta sis. ALV.

49€

Rauha, viiden kerran valmennuskokonaisuus yhdelle henkilölle

Hinta sis. ALV.

490€

Rauha, valmennuskokonaisuus työyhteisölle/ryhmälle

Sis. alkukartoituksen pohjalta laaditun valmennuskokonaisuuden yhteisön tarpeet ja toiveet huomioiden. Hinta määräytyy ryhmän koon ja kokonaisuuden laajuuden mukaan. 

Tarjouksen mukaan

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS 

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.