RAUHA

Olen apunasi, kun koet riittämättömyyttä ja tyytymättömyyttä silloin, kun elämäsi on jatkuvaa suorittamista tai ainaista passiivista odottamista.


Stressillä on meille viesti. Se kertoo vaarasta ja pakottaa meidät pakenemaan tai taistelemaan. Näin ollen stressi voi oireilla avuttomuuden, hätääntymisen ja tyytymättömyyden tunteina, itku- ja raivokohtauksina, univaikeuksina sekä fyysisinä oireina kuten pää- ja vatsakipuina. 

Usein pitkittyneen stressin taustalta löytyy uskomuksia ja toimintatapoja, jotka rajoittavat elämää ja estävät voimasta hyvin. Stressiin saattaa johtaa suorittaminen ja vertaaminen, jolloin kiire, velvollisuudet ja riittämättömyyden tunne ovat läsnä jokaisessa hetkessä estäen nauttimista ja iloitsemasta onnistumisista ja hyvistä asioista. Yhtälailla passiivisuus, virikkeiden puute ja jatkuva odottelu voi aiheuttaa stressioireita. 

Miten Rauha- valmennus auttaa stressaantunutta:

  • saat työkaluja kehon ja mielesi viestien kuulemiseen ja niiden tulkitemiseen 
  • tutustut stressioireiden taustalta löytyviin ajatus- ja toimintamalleihisi
  • opit korvaamaan haitalliset ajatus- ja toimintamallit sinun hyvinvointiasi edistävillä ajatuksilla ja toiminnoilla
  • saat henkilökohtaisen palautumisohjelman arkesi tueksi

Stressi lisää henkistä ja fyysistä vahvuuttasi silloin, kun sinun tulee toimia ja tehdä sinulle tärkeitä asioita. Kokemasi stressin jälkeen tarvitset lepoa ja palautumista. Tasapaino ratkaisee. Valmennus soveltuu toteutettavaksi etäyhteyksin (Teams, Zoom, Skype tai puhelimitse). Työyhteisöiden tilaamat henkilökohtaiset valmennukset sekä ryhmävalmennukset voidaan toteuttaa myös yrityksen toimitiloissa. 

"Muistathan, että sinulla on oikeus levätä myös silloinkin, kun et ole väsynyt?

Lepoa ei pidä ansaita suorittamisen kautta eikä sinun pidä joutua puolustelemaan tai selittelemään levon tarvetta. Meistä jokaisella on yksilöllinen mitta sille, mikä on riittävä määrä lepoa. Anna itsellesi lahja tänään ja kaikkina elämäsi tulevina päivinä. Lupaa itsellesi, että olet lempeä itsellesi ja lepäät. Lupaa olla itsesi puolella."

Rauha, viiden kerran valmennuskokonaisuus yhdelle henkilölle

Hinta sis. ALV.

390€

Rauha, valmennuskokonaisuus työyhteisölle/ryhmälle

Sis. alkukartoituksen pohjalta laaditun valmennuskokonaisuuden yhteisön tarpeet ja toiveet huomioiden. Hinta määräytyy ryhmän koon ja kokonaisuuden laajuuden mukaan. . 

Tarjouksen mukaan

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.