ONNELLISUUSVALMENNUS JA TYÖPAJAT

Elämä on liian lyhyt jonkun toisen odotusten mukaan elämiseen, suorittamiseen, itsesi vähättelyyn tai häpeämiseen ja vain selviämiseen päivästä toiseen. Onnellisuusvalmennus on ratkaisukeskeistä yhteistyötämme kohti menestystäsi.  

Nyt on aika antaa itsellesi lupa voida hyvin ja olla onnellinen.

Elämäsi on fyysisten ja psyykkisten voimavarojesi kokonaisuus. Tasapaino ja onni koostuvat arjesta, joka tulee sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja ominaisuuksiasi. Onnellisuusvalmennuksessa kirkastamme sinun onnellisuutesi kannalta tärkeät tekijät ja rakennamme arjestasi sellaisen, jossa tunnet olosi hyväksi, levolliseksi ja riittäväksi. 

Mielessäsi saattaa olla avoimia kysymyksiä, joihin et löydä vastauksia. Tai tiedät vastaukset, mutta et löydä sopivaa tapaa aloittaa. Olet ehkä kyllästynyt siihen, että päiväsi ovat jatkuvaa äärirajoilla ponnistelua ja siihen, että väsymyksesi estää sinua toteuttamasta itseäsi. Yhtä lailla voit olla vailla suuntaa ja tuntea itsesi täysin eksyneeksi. Olet mahdollisesti uupunut vaatimusten taakan alle ja sinulla on uneen ja palautumiseen liittyviä haasteita. 

Työtapaani valmentajana leimaa henkilökohtaisuus ja yksilöllisyys. Koostamme valmennuksen sinun tarpeistasi, jossa huomioimme elämäntilanteesi, ominaisuutesi, taustasi ja tavoitteesi. Valmennukseni perustuu ratkaisukeskeiseen ja psykofyysiseen työtapaan, jossa korostuu ehdoton luottamuksellisuus ja kunnioitus. Turvallisessa ja sallivassa kohtaamisessa saattaa nousta pintaan myös piilossa olevia ja tukahdutettuja tunteita, joiden käsittely voi aluksi tuntua kipeältä ja hämmentävältä. Keskustelun lisäksi voimme hyödyntää monipuolisesti kirjoittamista, musiikkia, liikkumista ja luontoa. 

Onnellisuus-ja hyvinvointivalmennus soveltuu toteutettavaksi tapaamisin Tampereella sekä ympäri Suomen puhelimitse, Skypellä ja Teamsilla etäyhteyksin.

Onnellisuusvalmennus sopii toteutettavaksi myös pareille sekä työpajoina ryhmille ja työyhteisöille. 

Onnellisuusvalmennus, tutustumiskäynti 60 min

Kohtaamismahdollisuus sinulle, joka etsit auttajaasi.

50€

Onnellisuusvalmennus, 5 kertaa 

Ratkaisukeskeistä yhteistyötämme kohti omannäköistä elämääsi. 

350€

Onnellisuusvalmennus, 10 kertaa 

Ratkaisukeskeistä yhteistyötämme kohti omannäköistä elämääsi.

680€

Onnellisuustyöpaja 

Työpajan sisältö ja hinta määräytyy keston ja laajuuden mukaan

alk. 180€


Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV 24%

OTA YHTEYTTÄ 

Kerro, kysy tai ehdota kohtaamista, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.