ONNELLISUUSVALMENNUS

Elämä on liian lyhyt jonkun toisen odotusten mukaan elämiseen, suorittamiseen, itsesi vähättelyyn tai häpeämiseen ja vain selviämiseen päivästä toiseen. Onnellisuusvalmennus on ratkaisukeskeistä yhteistyötämme kohti sinun näköistäsi elämää. 

Miksi onnellisuus- ja hyvinvointivalmennus?

Elämäsi on fyysisten ja psyykkisten voimavarojesi kokonaisuus. Tasapaino ja onni koostuvat arjesta, joka tulee sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja ominaisuuksiasi. Onnellisuusvalmennuksessa kirkastamme sinun onnellisuutesi kannalta tärkeät tekijät ja rakennamme arjestasi sellaisen, jossa tunnet olosi hyväksi, levolliseksi ja riittäväksi. 

Mielessäsi saattaa olla avoimia kysymyksiä, joihin et löydä vastauksia. Tai tunnet tietäväsi vastaukset, mutta et löydä sopivaa tapaa aloittaa. Olet ehkä kyllästynyt siihen, että päiväsi ovat jatkuvaa äärirajoilla ponnistelua ja siihen, että väsymyksesi estää sinua toteuttamasta itseäsi. Yhtä lailla voit olla vailla suuntaa ja tuntea itsesi täysin eksyneeksi. Olet mahdollisesti uupunut vaatimusten taakan alle ja sinulla on uneen ja palautumiseen liittyviä haasteita. Tai tarvitset elämääsi sinua virkistäviä liikunta- ja ruokailutottumuksia.

Nyt on aika antaa itsellesi lupa voida hyvin ja olla onnellinen.

Miten ja missä?

Työtapaani valmentajana leimaa henkilökohtaisuus ja yksilöllisyys. Koostamme valmennuksen sinun tarpeistasi, jossa huomioimme elämäntilanteesi, taustasi ja tavoitteesi. Valmennus perustuu ratkaisukeskeiseen työtapaan, jossa korostuu ehdoton luottamuksellisuus ja rehellisyys. Turvallisessa ja sallivassa kohtaamisessa saattaa nousta pintaan myös piilossa olevia ja tukahdutettuja tunteita, joiden käsittely voi aluksi tuntua kipeältä ja hämmentävältä.  Keskustelun lisäksi voimme hyödyntää monipuolisesti kirjoittamista, musiikkia, liikkumista ja luontoa. Itsenäiset tehtävät ovat vapaaehtoisia ja koostan nekin aina sinun tavoitteesi huomioiden. 

Onnellisuus-ja hyvinvointivalmennus soveltuu toteutettavaksi tapaamisin Tampereella sekä ympäri Suomen puhelimitse, Skypellä ja Teamsilla etäyhteyksin. 

Onnellisuus- ja hyvinvoinitvalmennus sopii toteutettavaksi myös pareille sekä työpajoina ryhmille ja työyhteisöille. 

Hyvinvointi- ja onnellisuusvalmennus, 5 kertaa (60 min/kerta)

Voimassa 6kk ostopäivästä

350€

Hyvinvointi- ja onnellisuusvalmennus, 10 kertaa (60 min/kerta)

Voimassa 12 kk ostopäivästä

680€

Hyvinvointi- ja onnellisuustyöpaja

Työpajan sisältö ja hinta määräytyy keston ja laajuuden mukaan

alk. 160€


Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV 24%