NEUROSONIC

Tuntuuko elämäsi kiireiseltä ja jatkuvalta suorittamiselta? Jääkö aikaa levolle ja palautumiselle liian vähän? Onko sinulla univaikeuksia? Kärsitkö kivuista? Neurosonic mahdollistaa palautumisesi fyysisestä ja psyykkisestä rasituksesta miellyttävällä ja kokonaisvaltaisella tavalla.

Pitkittynyt stressi ja riittämätön lepo aiheuttavat autonomisen hermoston yliaktivoitumista, joka saattaa tuoda mukanaan terveydellisiä ongelmia. Tällaisia ongelmia voivat olla verenpaineen kohoaminen, vatsavaivat, lihasten jännittyminen, kiputilat sekä keskittymiskyvyn ja vireystilan lasku.

Neurosonic- hoito on matalataajuista värähtelyä joka vaikuttaa lempeän tehokkaasti lihastesi palautumiseen, hermostoosi, verenkiertoosi ja aineenvaihduntaasi koko kehossasi. Se saa aikaan syvän rentoutumisen tilan. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole haittavaikutuksia. Neurosonic sopii kaikenikäisille. Hoidon esteitä ovat keuhkokuume, raskaus, akuutti veritulppa, samana päivänä annettu rokote ja kesken olevat syöpähoidot.

Neurosonic- hoito tapahtuu rennosti divaanilla maaten vaatteet ylläsi. Sinä saat levähtää ja halutessasi voit täydentää värähtelyhoitoa kuulokkeiden avulla hoitoon erityisesti suunnitellulla äänimaailmalla. Voit tulla hoitoon mihin vuorokauden aikaan tahansa eikä sinun tarvitse tehdä hoitoa varten etukäteisvalmisteluja. Yhden hoitokerran kesto on 10-41 minuuttia.

Ensimmäisellä käyntikerralla teen alkukartoituksen liittyen tilanteeseesi. Hoitokertojen määrä vaihtelee yksilöllisesti tilanteesi ja tarpeesi mukaan. Suunnittelemme hoidon tarpeidesi mukaisesti. 

Neurosonic, tutustumiskäynti 10-41 min

Tutustumismahdollisuus Neurosonicin elvyttäviin vaikutuksiin. 

18€

Neurosonic 10-12 min, 5 kertaa

Voimassa 6kk ostopäivästä 

40€

Neurosonic 20-25 min, 5 kertaa

Voimassa 6kk ostopäivästä 

88€

Neurosonic  37-41 min, 5 kertaa

Voimassa 6kk ostopäivästä 

115€


Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV 24%

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, kysy tai ehdota kohtaamista, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.