NEUROSONIC 

Tuntuuko elämäsi kiireiseltä ja jatkuvalta suorittamiselta? Jääkö aikaa levolle ja palautumiselle liian vähän? Onko sinulla univaikeuksia? Kärsitkö kivuista? Neurosonic mahdollistaa palautumisesi fyysisestä ja psyykkisestä rasituksesta miellyttävällä ja kokonaisvaltaisella tavalla.


Pitkittynyt stressi ja riittämätön lepo aiheuttavat autonomisen hermoston yliaktivoitumista, joka saattaa tuoda mukanaan terveydellisiä ongelmia. Tällaisia ongelmia voivat olla verenpaineen kohoaminen, vatsavaivat, lihasten jännittyminen, kiputilat sekä keskittymiskyvyn ja vireystilan lasku.

Neurosonic- hoito on matalataajuista värähtelyä joka vaikuttaa lempeän tehokkaasti lihasten ja hermoston palautumiseen sekä aineenvaihduntaasi koko kehossa. Se saa aikaan syvän rentoutumisen tilan. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole haittavaikutuksia. Neurosonic sopii kaikenikäisille. Hoidon esteitä ovat keuhkokuume, raskaus, akuutti veritulppa, samana päivänä annettu rokote ja kesken olevat syöpähoidot.

Neurosonic- hoito tapahtuu rennosti divaanilla maaten vaatteet yllä. Hoitoon voi tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa eikä ennen hoitoa tarvitse tehdä etukäteisvalmisteluja. Yhden hoitokerran kesto on 20-41 minuuttia. 

Neurosonic- palveluita tarjoan vain sarjakortilla. Voit ostaa sarjakortin työyhteisöllesi, perheen ja ystävien keskein tai itsesi iloksi ja levoksi. 


Neurosonic 20-41 min, 25 kertaa

Voimassa 12kk ostopäivästä 

710€

Neurosonic  20-41 min, 50 kertaa

Voimassa 12kk ostopäivästä 

1350€

Neurosonic 20-41 min, 100 kertaa

Voimassa 12kk ostopäivästä 

2600€


Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, kysy tai ehdota kohtaamista, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.