Kahvihuone & Kupillinen onnea, jakso 1 - Merkityksellisyys työssä ja (työ)elämässä

Kupillinen onnea on Anne Korolaisen kahvihetki, jossa keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa hyvinvoinnista. Avausjaksossa Anne ja henkilöstö- & hyvinvointivalmentaja Heidi Pitula keskustelevat merkityksellisyydestä työssä ja työelämässä.

Voit kuunnella podcastimme Spotifysta ja Soundcloudista

Kahvihuone, jakso 40 - Joulun taikaa speciaali 2019 by Kahvihuone-podcast

"On joulun aika. Aika on tullut rauhoittua, painaa kytkin pohjaan ja antaa vain rullata tyhjäkäynnillä. Tällä kertaa Kahvihuoneelle on tullut Anne Korolainen, Pasi Rautio ja Sami Saarenpää keskustelemaan joulusta ja kaikesta siihen liittyvästä. Ja jopa asioista jotka eivät liity mitenkään jouluun! Tervetuloa kahville!" 

Voit kuunnella podcastimme täältä ja täältä.


Mitä kuuluu, LinkedIn- väki?

Jasmina Fettah haastatteli Antti Savolaa, Tomi Kaukista ja minua LinkedIn- artikkeliinsa Mitä kuuluu, LinkedIn- väki. Artikkeli käsittelee LinkedInin merkitystä sekä vuoden 2020 tavoitteita.


#nostanainenpäivässä

Kertomukseni löytyy Jaana Villasen #nostanainenpäivässä- kirjasta, joka sisältää 365 omaäänistä tarinaa naisista.

Kehon ja mielen tyynnyttämisharjoitus

Lahden ammattikorkeakoulun Opiskelijoiden Hyvä Mieli- mielenterveyspäivään 2019 toteuttamani Kehon ja mielen tyynnyttämisharjoitus.


OPEKE-blogi "Opettajat osaksi työyhteisön oppimiskulttuuria"

Tiia Kolehmaisen ja minun kirjoituksemme OPEKE-blogissa "Opettajat osaksi työyhteisön oppimiskulttuuria"

Miten motivoin itseäni?

Toteutimme opettajaopintojeni aikana verkkokurssin, joka käsitteli motivaatiota. Tässä tekemäni johdantovideo itsensä motivointiin liittyen.