KOULUTUS JA VERKKOKURSSIT


TUNNE TYÖELÄMÄ- KOULUTUS

Tunne Työelämä- koulutus on elämäsi tilaisuus lähteä mukaan kaikkien aikojen kasvumatkalle itsetuntemukseen, ihmisyyteen, vuorovaikutustaitoihin, empatiaan sekä kehon ja mielen yhteyden ymmärrykseen samalla, kun kouluttaudut hyvinvoinnin ammattilaiseksi.

Tarjoamme yhdentoista asiantuntijan voimin kattavan ja kokonaisvaltaisen Tunne Työelämä- koulutuksen sinulle, joka haluat kartuttaa ammattitaitoasi oman elämäsi, työyhteisössä toimimisesi, yritystoimintasi, esimies- tai HR-työn tueksi.

LÄSNÄOLOA ARKEEN- VERKKOKURSSI

Läsnäoloa arkeen- kurssi tarjoaa avaimet kiitollisuuteen, ystävällisyyteen, myötätuntoon ja mielenrauhaan. Kurssi johdattaa sinut pysähtymään omien ajatustesi ja tunteittesi äärelle. Opit lempeitä tapoja kehosi ja mielesi viestisen kuunteluun, vahvistat omia rajojasi ja saavutat läsnäolevaa rauhaa arkeesi.


Saat seitsemän lohduttavaa ja voimaa tuovaa viestiä sekä ajatuksiasi selkeyttäviä kirjoitus- ja pohdintahetkiä. Pääset myös harjoittelemaan tietoista läsnäoloa, kehosi kuuntelua ja mielesi tyynnyttämistä ohjattujen läsnäolomatkojen avulla. Voit osallistua kurssille milloin tahansa ja edetä omaan tahtiisi. 

Tunne Työelämä- koulutus 

Voit maksaa koulutuksen 1-12 erässä

3900 €

Läsnäoloa arkeen- verkkokurssi

Kurssimateriaali käytössäsi 12kk ostopäivästä

29€


Hinta ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. Arvonlisävero 24 % lisätään laskun summaan.