INTIALAINEN PÄÄHIERONTA - PALVELU TYÖYHTEISÖILLE

Rauhoittava intialainen päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja vaikuttaa positiivisesti keskittymiskykyyn sekä unen laatuun. 


Ajattele: työpäivääsi 45 minuuttia, jolloin sinulla on lupa pysähtyä, levähtää, hiljentyä ja luopua kaikista velvoitteista, vaatimuksista ja suorittamisesta. Hetki, kun sallit kehosi ja mielesi uusiutumisen ja irtipäästämisen kaikesta siitä, mitä kannat taakkana mukanasi.  Rauhoittavan intialaisen päähieronnan aikana työtapaani leimaa kiireetön ja salliva läsnäolo. Olemme hiljaa ja saat vaikka torkahtaa hieronnan aikana. Tule sellaisena kuin olet ja lähde rentoutuneena täynnä positiivista energiaa! Hiljentyminen intialaisen päähieronnan aikana edistää hyvinvointia, lievittää stressiä, tuo henkistä voimaa ja lisää energiaa. Se myös selkeyttää ajatuksia edistäen uuden oppimista, luovuutta ja muistin toimintaa.

Hieronnan aikana asiakas istuu, hieronta ei edellytä vaatteiden riisumista. Aloitan hoidon yläselästä ja hartioista. Tämän jälkeen käsittelen käsien ja niskan alueen, josta siirryn pään alueen käsittelyyn. Käsittelen pään alueen intialaiseen päähierontaan suunnitellulla tekniikalla. Lopuksi käsittelen vielä kasvot ja korvat. Teen hoidon ilman öljyä ja se sopii siten hoidoksi myös kesken päivän. Hieronnan kesto on 45 min.Toiveestasi hoidon aikana taustalla soi rauhallinen musiikki.

Intialainen päähieronta on terveelle ihmiselle turvallinen hoitomuoto ja se sopii kaikenikäisille. Hoidon esteitä ovat kuume- ja tulehdustilat, tarttuva ihosairaus, pahanlaatuiset kasvaimet, aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät sairaudet, epilepsia, sydämentahdistin sekä akuutti migreeni.

Intialaisen päähieronnan toteutan työyhteisönne tiloissa, joten aikaa siirtymisiin ei teiltä kulu työpäivän aikana lainkaan. 

Rauhoittava intialainen päähieronta viidelle henkilölle 

Hieronnat toteutetaan yrityksenne tiloissa saman päivän aikana. Mahdolliset matkakulut lisätään hintaan. 

399€


Hintaan lisätään alv 24%. 

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, kysy tai ehdota kohtaamista, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.