INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Rauhoittava intialainen päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja vaikuttaa positiivisesti keskittymiskykyyn sekä unen laatuun.

Hieronnassa istut vaatteet ylläsi ja minä työskentelen seisten takanasi. Aloitan hoidon yläselästä ja hartioista. Tämän jälkeen käsittelen käsien ja niskan alueen, josta siirryn pään alueen käsittelyyn. Käsittelen pään alueen intialaiseen päähierontaan suunnitellulla tekniikalla. Lopuksi käsitelen vielä kasvot ja korvat. Teen hoidon ilman öljyä ja se sopii siten hoidoksi myös kesken päivän. Hieronnan kesto on 45 min.

Toiveestasi hoidon aikana taustalla soi rauhallinen musiikki ja tunnelmaa tuovat eteeriset öljyt tuoksuillaan. Intialainen päähieronta on terveelle ihmiselle turvallinen hoitomuoto ja se sopii kaikenikäisille. Hoidon esteitä ovat kuume- ja tulehdustilat, tarttuva ihosairaus, pahanlaatuiset kasvaimet, aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät sairaudet, epilepsia, sydämentahdistin sekä akuutti migreeni.

 Rauhoittavan intialaisen päähieronnan aikana työtapaani leimaa kiireetön ja salliva läsnäolo. Olemme hiljaa ja saat vaikka torkahtaa hieronnan aikana. Tule sellaisena kuin olet ja lähde rentoutuneena täynnä positiivista energiaa!

Rauhoittava intialainen päähieronta (45 min)

48€

Rauhoittava intialainen päähieronta (45 min), 5 kertaa

Voimassa 6kk ostopäivästä

225€

Rauhoittava intialainen päähieronta, 10 kertaa (45 min/kerta)

Voimassa 12kk ostopäivästä 

430€


Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV 24%