SANOJA SYDÄMELTÄ SYDÄMELLE

Hiljaisuus

20.01.2020

Aivot väsyvät jatkuvista ärsykkeistä. Äänet, ajattelu, kuvien virta, kosketukset, tuntemukset, tunteet; tärkeä osa elämää ja ihmisyyttä kullekin meistä sopivassa suhteessa.

Totuus

11.01.2020

Etsitkö totuutta vai oletko jo löytänyt sen? Mikä on totta? Onko meistä jokaisella oma totuus? Onko totuus tärkeää ja oleellista? Miten totuus näkyy sinun elämässäsi?

Liikkuminen

29.12.2019

Paras lahja, jonka voit sinulle antaa, on liikkuminen. Se edistää toimintakykyäsi, oppimiskykyäsi, hyvinvointiasi, ehkäisee sairauksia ja vammoja sekä tukee kuntoutumista vammoista.

Luovuus

11.12.2019

"Miksi pidät itseäsi vankilassa, vaikka ovi on niin laajasti auki?" -Rumi

Eläimet

22.11.2019

Oletko koskaan katsellut muurahaista, joka kuljettaa itseään isompaa ja painavampaa lastia kiireesti eteenpäin? Sorsaemoa, joka johdattaa ja suojelee pesuettaan? Perhosta, jonka kauneus ja keveys saa pysähtymään?🦋 Tai oletko tuntenut lemmikkisi läsnäolon, kun olet ollut surullinen, vuodattanut kyyneleitä pehmeään turkkiin? Opetellut kenties...

Rauhoittuminen

21.11.2019

Vanha kiinalainen viisaus sanoo "Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole tärkeää".🌱

Jokainen lapsi ja nuori on yhtä arvokas. Jokainen lapsi ja nuori on ihana juuri sellaisena kuin on: omana itsenä.❤️

Ystävät :)

18.11.2019

"Joskus tapaamme mystisesti ihmisen, joka tunnustaa sen, keitä me olemme ja mihin kykenemme. Sen ansiosta loistamme kirkkaimmin."💫 -Rusty Berkus

Myötätunto

14.11.2019

Tämä on tarina omasta elämästäni. Niistä hetkistä, kun tunsin kadottaneeni itseni ja elämäniloni.